Vjenčanja

BOBIS

Torte je moguće izabrati iz kataloga naše pripremljene stalne ponude ili pak naručiti njezinu izradu u skladu sa vašim željama, a naš je zadatak te želje i ispuniti.

 

Čajna peciva i pakirani program

Ukoliko želite ponijeti sa sobom okuse dalmatinskog podneblja i pripremljenih čajnih peciva odaberite neke od naših proizvoda iz pakiranoga programa. Neki od ovih proizvoda već desetljećima krase stolove naših domaćinstava te su njihove recepture u potpunosti zadržale okuse kakve pamtimo iz djetinjstva. Neki su s vremenom stekli kultne statuse poput Bobića ili Mandulata.

Čajna se peciva izrađuju od pšeničnoga brašna, biljne masti i drugih sastojaka te se dijele na kekse, vafel proizvode i biskvite. Razlikuju se po svome obliku koji ovisi o načinu obrade i sastavu tijesta te u svojstvima sirovina.

Kakvoća keksa ovisi o njegovu sastavu i osobinama brašna, a da bi bio ekstra kvalitete, on mora imati najmanje 16% masnoće, od čega udio mliječne masti mora iznositi barem 13,5%. Iz pakiranoga asortimana izdvajamo i Panettone, tradicionalni božićni kolač, spužvaste teksture, punjen grožđicama i kandiranim voćem, ali u to se tijesto mogu dodati i čokolade ili razne kreme.

Osim navedenih proizvoda, u pakiranome programu mogu se još naći i breskvice, kroštule, lindzeri, londoneri, rafioli i brojni drugi proizvodi.

Za naša „čajna“ peciva nije potreban čaj iako se njihovi okusi savršeno stapaju. U njima možete uživati u svako doba dana, a kako su lijepo i praktično pakirani za putovanja, možete ih ponijeti sa sobom te u njima uživati bilo gdje u svijetu.