Vjenčanja

BOBIS

Torte je moguće izabrati iz kataloga naše pripremljene stalne ponude ili pak naručiti njezinu izradu u skladu sa vašim željama, a naš je zadatak te želje i ispuniti.

 

nek ti jutro miriše na

bobis

I danas pristajemo samo na proizvode vrhunske kvalitete te smo iz tog razloga odlučili unaprijediti svoj asortiman pekarskih proizvoda.

Naša vrhunska tehnologija rezultirala je izvrsnim zajedničkim radom i bogatom paletom proizvoda poput croissanta, baguettea i „Didova kruva“ koji se temelje na tradicionalnim, iskušanim, starim receptima na kojima su odrastale generacije. Veliki dio našega asortimana čine i svježi lisnati proizvodi,

kremasti kolači i torte koji su nadaleko pronijeli glas o „Bobisu“ svojim pomno biranim najkvalitetnijim sastojcima, ali i čajna peciva i pakirani proizvodi koji mirisima i okusom podsjećaju na dane djetinjstva. Pomno pratimo i blagdanske prigodne kolače te u našem asortimanu uvijek možete pronaći proizvode pripremane po starim recepturama božićnih i uskršnjih blagdanskih delicija.Pridružite nam se u stvaranju Vaše i naše životne priče.

Dobro nam došli!