Vjenčanja

BOBIS

Torte je moguće izabrati iz kataloga naše pripremljene stalne ponude ili pak naručiti njezinu izradu u skladu sa vašim željama, a naš je zadatak te želje i ispuniti.

 

Kruh i peciva

Svaka zemlja koja leži na obalama Mediterana nosi u sebi duboko ukorijenjenu tradiciju jela sa šugom, buzara i pašticada, a takvim je  jelima poseban dodatak neizostavno kruh. I to ne bilo kakav. Svako jelo traži svoju vrstu kruha, a Bobis to zna i u svojoj ponudi ima vrste kruha koje se razlikuju po obliku, masi, izgledu, mekoći, boji i okusu.

 

Izradi kruha pristupamo na poseban način, s mnogo pažnje, u njega ulažemo dosta vremena i pristajemo samo na najbolje.

 

Ovi proizvodi od raznih vrsta žitarica u svojoj su osnovi brašno, kvasac, sol i voda. Kruh, kao najvažniji pekarski proizvod sadrži mali udio masti, puno ugljikohidrata i vlakana, ali i minerala i vitamina čime zauzima važno mjesto u zdravoj i pravilnoj prehrani. Iz svoje bismo ponude posebno izdvojili paletu proizvoda „Didov kruv“ koja se temelji na starim, rustikalnim recepturama,  a čitava se paleta (Didovo zrno, Didova peka, Didova pogača, Bakina pogača) ističe svojim izgledom i okusom.