Vjenčanja

BOBIS

Torte je moguće izabrati iz kataloga naše pripremljene stalne ponude ili pak naručiti njezinu izradu u skladu sa vašim željama, a naš je zadatak te želje i ispuniti.

 

Kremasti kolači

Tradicija ispijanja kave u Hrvata zauzima posebno mjesto, jer je to vrijeme druženja, razgovora i izmjenjivanja priča. U pauzama od posla, učenja ili jednostavno za vrijeme odmora, ugodno je sjesti na sunce i okus kave zasladiti Bobisovim kremastim kolačima. U našem asortimanu nalazi se bogata paleta proizvoda različitih vrsta i veličina kao što su biskvitni kolači, voćni kolači ili želatinozni kolači koji iz rashlađenih vitrina mame svojim primamljivim kreativno dekoriranim izgledom.

 

Kolači se dijele na dva osnovna tipa koje odlikuje jednofazno i višefazno miješanje tijekom procesa proizvodnje uslijed čega postaju mekani i podatni te nepcima nude pravo zadovoljstvo tijekom kušanja. Pri pripremi ovih kolača, korišteni su osnovni sastojci poput brašna, praška za pecivo, jaja i raznovrsnih krema zasebno spravljenih za svaku vrstu. Dok je jednofazno miješanje tipično za izradu biskvitnih kolača, višefazno je miješanje potrebno kako bismo dobili visokokvalitetne, tzv. ekskluziv kolače. Ova se posebna izrada postiže mehanički, odnosno miješanjem velikom brzinom.

 

Hermetički zatvorene posude najbolje čuvaju svježinu i originalan izgled kremastih kolača, no ukoliko je riječ o kolačima koji nemaju mnogo kreme, posebice kreme s jajima, mogu se čuvati i u rashlađenim prostorima. Premaz od šlaga ili vrhnja ipak zahtijeva čuvanje proizvoda u hladnjaku.

 

Što god izaberete za sebe, zasigurno nećete pogriješiti jer Bobisovi kolači uvijek su svježe pripremljeni, a u svome okusu nose crte domaćih krema i mekih biskvitnih kora upotpunjenih čokoladom, omotanih šlagom ili se tope u rapsodiji okusa mediteranskog voća.